Луната е в знак Телец до 15:07ч на 19 август  Търпението

...
Луната е в знак Телец до 15:07ч на 19 август 
Търпението
Коментари Харесай

Днес добрите действия подобряват кармата

Луната е в символ Телец до 15:07ч на 19 август 

Търпението доста нараства. Увеличава се силата на волята ни. Това е отлично време за решение на на практика въпроси. Новите инициативи са съпроводени с компликации, само че започнатите планове умерено могат да се завършат. Добре е да се отсрочат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и предвидливост. На напред във времето излизат материалните ползи и желания. Лунното въздействие подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, в сравнение с да разчитат на непозната поддръжка.

Хубаво е да сте измежду природата, да стоите повече време на слънце, да ходите боси, да се насладите на вкусна храна, на красиви гледки, на удобна конюнктура. Благоприятно е за физическа работа със земята и растенията.

Избягвайте да пиете студени питиета, както и викането. Да се заобикаля хирургична интервенция в региона на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза, защото в този момент са доста уязвими.

Лунен календар: продължава 21 лунен ден до 23:44ч

Добър и удобен ден, кондензиран с сила. Започват да се разкриват скритите запаси в организма, а човешкият капацитет да се усилва. Засилват се увереността, решителността, постоянството при реализацията на концепциите и проектите. Желанието да получите резултати е толкоз мощно, че елементарно можете да пренебрегнете някои от ползите си, с цел да постигнете задачата си. Благоприятно време за групова активност. Дадените обещания в този ден имат особена мощ, по тази причина е целесъобразно да не давате обещания, които няма да можете да извършите. Това е време на креативно ентусиазъм, което би трябвало да се употребява за съзидателни цели.

Благотворителните дейности, осъществени в 21 лунен ден, усилват няколко пъти положителната карма и оказват помощ да се отървем от негативната, създавайки по-добри условия за идващото прераждане.

21 лунен ден е ден на здравето, по тази причина би трябвало да му се обърне повече внимание. Резервите на тялото са в напредък. Подходящо е за всевъзможни физически натоварвания. Денят дава чудесна опция да се отървете от неприятните привички. Нещата се случват по-лесно освен психически, само че и по-лесно се преодолява физическата взаимозависимост. Така че, в случай че от дълго време се каните да откажете цигарите да вземем за пример, започнете от през днешния ден. Ако в този момент нищо не ви се получи, пробвайте още веднъж при новолуние.

Храненето би трябвало да е умерено. Да се изключат мазни и месни храни. Добре е да включите в диетата си повече пресни плодове и зеленчуци, пресни сокове, да се ядат червени плодове, както цвекло и моркови.

Ден на общуването, на единството и другарските връзки. Желателно е да избягвате самотата и уединението. Срещайте се с повече хора. Общуването ще ви донесе доста нови и забавни неща, приятни страсти. Неподходящо време за изясняване на връзки. Сексът е добре да бъде изпълнен с креативен и новаторски хрумвания.

Подстригването в този лунен ден е удобно, защото ще донесе наслада и триумф. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще притегляте вниманието.

Следва 22 лунен ден от 23:44ч на 18 август до 00:13ч на 20 август

Слънчев календар – 1 безоблачен ден - Денят е обвързван с Твореца на нашия свят, с творчеството, насладата, тържествеността, с чувството за персоналната ни задача. Добре е да вършиме проекти за идния безоблачен месец. Хубаво е през днешния ден да се хвърлят дребни монети на кръстопът, с цел да ви даде Бог благосъстояние. Или да дадете нещо на първия срещнат бедняк.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР